τηλεφωνικές παραγγελίες 22210 29447

Oral-B VITALITY Crossaction Οδοντόβουρτσα White

  • Κωδικός Προϊόντος: 0039708
  • Τύπος λειτουργίας Επαναφορτιζόμενη
    Τεχνολογία Τεχνολογία 2D
Διαθεσιμότητα:
Άμεσα Διαθέσιμο / Αποστολή σε 2 - 3 ημέρες
  • 19,90€


Απολαύστε καθαρά και αστραφτερά δόντια, χάρη στην ηλεκτρική οδοντόβουρτσα ORAL-B VITALITY CROSS ACTION σε μαύρο χρώμα. Διαθέτει τεχνολογία 2D για αποτελεσματικό καθάρισμα των δοντιών και 7.600 περιστροφές ανά λεπτό.

Τεχνολογία 2D

Η επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα Oral-b Vitality Cross Action, σας προσφέρει αποτελεσματικό και λεπτομερειακό καθάρισμα στα δόντια σας. Αυτό συμβαίνει, χάρη στην τεχνολογία 2D, που μέσα από τις παλμικές και περιστροφικές κινήσεις καθαρίζει έως και 100% την πλάκα από μία συμβατική οδοντόβουρτσα.

Συμβατότητα με πολλές κεφαλές

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Vitality είναι συμβατή με τις κεφαλές από άλλες Oral-b οδοντόβουρτσες, προσφέροντας μια ποικιλία ανταλλακτικών κεφαλών που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας. Έτσι, έχετε αποτελεσματικό καθαρισμό στα δόντια σας, κάθε φορά. Επιπλέον, μην ξεχνάτε να αλλάζετε την κεφαλή της οδοντόβουρτσάς σας, όπως προτείνουν οι οδοντίατροι, κάθε τρεις ή τέσσερις μήνες ή όταν οι τρίχες ξεθωριάζουν.

Χρονοδιακόπτης 2 λεπτών

Ο ειδικός χρονοδιακόπτης που διαθέτει η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, σας ειδοποιεί όταν έχετε φτάσει στον προτεινόμενο χρόνο βουρτσίσματος των δοντιών, που είναι τα 2 λεπτά, σύμφωνα με τους οδοντίατρους.
Κύρια χαρακτηριστικά
Τεχνολογία Τεχνολογία 2D
Τύπος λειτουργίας Επαναφορτιζόμενη
Γενικά χαρακτηριστικά
Χρονομετρητής Χρονοδιακόπτης 2 λεπτών
Αισθητήρες πίεσης βουρτσίσματος Όχι
Στροφές ανά λεπτό 7600
Εγγύηση κατασκευαστή 2 έτη