τηλεφωνικές παραγγελίες 22210 29447

AEG LX7-2-CR-A Σκούπα Red

  • Κωδικός Προϊόντος: 0040023
  • Τύπος σκούπας Με κάδο
    Ισχύς (σε Watt) 650
    Χωρητικότητα σακούλας/κάδου (σε lt) 1,4
    Επιπλέον πέλματα Aero Pro turbo πέλμα για τρίχες κατοικιδίων, Πέλμα παρκέ
Διαθεσιμότητα:
Αναμένεται Παραλαβή
  • 139,00€


Ένας βελτιστοποιημένος αθόρυβος κινητήρας, μαζί με την κατασκευή του κάδου και το καινούργιο ακροφύσιο Dust Magnet, εξασφαλίζουν πιο ήσυχο καθαρισμό, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Διαθέτει εξτρά πέλμα για χαλιά και ταπετσαρίες ώστε να απομακρύνει αποτελεσματικά τις τρίχες από τα αγαπημένα μας κατοικίδια.

Clean Air Filtration- Η ιδανική επιλογή κατά των αλλεργιών
Η LX7 έρχεται με πολλές λεπτομέρειες που φέρνει την καθαρότητα στο υψηλότερο επίπεδο. Το πλενόμενο φίλτρο AllergyPlus, συλλαμβάνει και παγιδεύει ακόμη και τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, καθιστώντας την ηλεκτρική σκούπα ιδανική επιλογή για τους πάσχοντες από αλλεργίες. Χάρη στο ειδικό ακροφύσιο για γωνίες και ταπετσαρίες, η πρόσβαση σε δύσκολα σημεία και το καθάρισμα των επίπλων είναι τόσο εύκολη όσο το παιδικό παιχνίδι. Τελευταίο χαρακτηριστικό γνώρισμα για όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων: το πρακτικό ειδικό ακροφύσιο που επιτρέπει την αφαίρεση των τριχών των ζώων για τον καθαρισμό όλων των περιοχών αποτελεσματικά και διεξοδικά.

Easy Empty-Για να κρατήστε τη σκόνη μακριά παό το σπίτι σας
Η LX7-2-CR-A της AEG, παρέχει ιδανικά αποτελέσματα καθαρισμού δαπέδου, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε άψογη καθαριότητα, με εύκολο χειρισμό. Με πρωτοποριακή τεχνολογία Turbo-Cyclonic, η οποία ωθεί τη βρωμιά στο πλάι του κάδου, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναρρόφησης. Αυτό επιτρέπει στην ηλεκτρική σκούπα να παρέχει σταθερή και αποτελεσματική απόδοση καθαρισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μόλις τελειώσει η εργασία, ο κάδος μπορεί να αδειάσει εύκολα και γρήγορα με υγιεινό τρόπο, χρησιμοποιώντας το πρακτικό σύστημα EasyEmpty.
Κύρια χαρακτηριστικά
Τύπος σκούπας Με κάδο
Ισχύς (σε Watt) 650
Στάθμη θορύβου (σε dB) 72
Χωρητικότητα σακούλας/κάδου (σε lt) 1,4
Τηλεσκοπικός σωλήνας Ναι
Ένδειξη πληρότητας σακούλας/κάδου Ναι
Ακτίνα λειτουργίας (σε m) 9
Εξαρτήματα Ακροφύσιο για στενές κοιλότητες, Ακροφύσιο για έπιπλα
Επιπλέον πέλματα Aero Pro turbo πέλμα για τρίχες κατοικιδίων, Πέλμα παρκέ
Επιπλέον χαρακτηριστικά Σύστημα Easy Empty, Φίλτρο μοτέρ, Φίλτρο εξαγωγής αέρα
Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος σε Kg 5
Εγγύηση Προμηθευτή (σε έτη) 2