τηλεφωνικές παραγγελίες 22210 29447

KORTING KEC6352IPC (729338) Ηλεκτρικές κουζίνες

 • Κωδικός Προϊόντος: 0034202
 • Τύπος φούρνου Ηλεκτρικός
  Χωρητικότητα Φούρνου 71lt
  Διακόπτες Βυθιζόμενοι
  Αριθμός λειτουργιών ψησίματος 11
  Ρολόι Ηλεκτρονικό με προγραμματιστή
  Αριθμός Εστιών 5
  Ενεργειακή κλάση Α
Διαθεσιμότητα:
Άμεσα Διαθέσιμο / Αποστολή σε 2 - 3 ημέρες
 • 529,00€


H ηλεκτρική κουζίνα KEC6352IPC της KORTING είναι ιδανική για το μαγείρεμα κάθε τύπου φαγητού με έναν από τους 9 τρόπους λειτουργίας της, ενώ το καθάρισμα της γίνεται παιχνίδι χάρη στην λειτουργία Aqua Clean.

Τεχνολογία από το μέλλον

Οι κουζίνες Korting δημιουργούν υπέροχες στιγμές για κάθε οικογένεια, αφού ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σήμερα, φέρνοντας την καινοτομία του αύριο. Συνδυάζοντας τη προηγμένη τεχνολογία με την κομψότητα και την υψηλή αισθητική, η Korting KEC6352IPC μετατρέπει το μαγείρεμα σε μια μοναδική εμπειρία, κάνοντας αληθινά ξεχωριστή την καθημερινότητα στο σπίτι.

Ψήσιμο σε πολλά επίπεδα

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τους και στο χαρακτηριστικό τους σχήμα, οι φούρνοι Korting εξασφαλίζουν άψογο ψήσιμο μέχρι και τριών φαγητών ταυτόχρονα. Η έξυπνη διανομή του αέρα, εξασφαλίζει ότι το φαγητό θα ψηθεί ομοιόμορφα σε κάθε επίπεδο.

Σχήμα παραδοσιακού φούρνου

Ο φούρνος της Korting KEC6352IPC διαθέτει το σχήμα του παραδοσιακού φούρνου στο πάνω μέρος της, επιτρέποντας στον ζεστό αέρα να κινείται ελεύθερα και να αγκαλιάζει το φαγητό. Έτσι ο φαγητό ψήνεται απ όλες τις πλευρές και γίνεται τραγανό απ έξω και ζουμερό από μέσα. Το σχήμα αυτό επιτυγχάνει υψηλότερη αποδοτικότητα ψησίματος σε όλα τα επίπεδα.

Aqua Clean

Η λειτουργία Aqua Clean κάνει το καθάρισμα των φούρνων Korting παιχνίδι. Απλά τοποθετείστε μισό λίτρο νερό σ ένα ταψί στην κάτω ράγα, στο φούρνο και επιλέξετε το πρόγραμμα Aqua Clean όπου η θερμοκρασία αυτόματα ανεβαίνει στους 70 C. Σε 30 λεπτά τα αποτελέσματα είναι ορατά σ όλο τον φούρνο. Λεκέδες και λίπη μαλακώνουν και μπορείτε να τα απομακρύνετε απλά σκουπίζοντας.
Κύρια χαρακτηριστικά κουζίνας
Τύπος φούρνου Ηλεκτρικός
Χωρητικότητα Φούρνου 71lt
Διακόπτες Βυθιζόμενοι
Αριθμός λειτουργιών ψησίματος 11
Λειτουργίες ψησίματος Πάνω & Κάτω αντίσταση, Grill, Μεγάλο Grill, Αέρας και κυκλική αντίσταση, Αέρας και κάτω αντίσταση, Αέρας με κυκλική & κάτω αντίσταση, Grill & Αέρας
Αυτόματο πρόγραμμα καθαρισμού φούρνου Ναι
Πυρόλυση Όχι
Ρολόι Ηλεκτρονικό με προγραμματιστή
Εξαρτήματα που περιλαμβάνονται 2 Βαθιά ταψιά & 1 Σχάρα
Ράγες στήριξης στα πλαϊνά του φούρνου Ναι
Τηλεσκοπικός μηχανισμός Όχι
Επιπλέον χαρακτηριστικά Πόρτα Soft Close, Aqua Clean, Συρτάρι αποθήκευσης, Ψήσιμο σε πολλά επίπεδα, Perfect Grill, Αποσπώμενη πόρτα με διπλά κρύσταλλα
Κύρια χαρακτηριστικά εστιών
Είδος εστιών Κεραμικές
Αριθμός Εστιών 5
Γενικά χαρακτηριστικά
Ενεργειακή κλάση Α
Χρώμα Inox
Διάσταση ύψους (cm) 85
Διάσταση πλάτους (cm) 60
Διάσταση βάθους (cm) 60
Βάρος σε Kg 51,5
Εγγύηση Προμηθευτή 2
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://korting.gr/el-GR/