τηλεφωνικές παραγγελίες 22210 29447

Όροι & Προϋποθέσεις


Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά:

Διεκπεραίωση παραγγελιών - Πολιτική τιμών
Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές μόνο εντός του Ελλαδικού χώρου. Οι παραγγελίες εκτελούνται καθημερινά από (9:00πμ - 17:00μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία ή λόγος ανώτερης βίας.

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.
 

Επιβεβαίωση της παραγγελίας
Κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail και τηλέφωνο για την επιβεβαίωση της.
 1.Παραγγελία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Κάθε παραγγελία σας, ηλεκτρονική , έχει μια επιβεβαίωση από εμάς τηλεφωνικά εντός 24 ωρών αφού την κάνετε (Αν η παραγγελία σας γίνει μετά τις 17.00 την Παρασκευή, τότε ελέγχεται την Δευτέρα). Θα πρέπει να περιμένετε αυτή την επιβεβαίωση ώστε να ισχύει σαν παραγγελία

 2.Τηλεφωνική παραγγελία

Κάθε παραγγελία τηλεφωνική, έχει μια επιβεβαίωση από εμάς τηλεφωνικά λίγα λεπτά αφού την κάνετε , θα πρέπει να περιμένετε αυτή την επιβεβαίωση ώστε να ισχύει σαν παραγγελία.


Ακύρωση παραγγελίας
Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή εντός 48 ωρών  για όσο διάστημα δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει παραδοθεί το είδος (δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής).Η ακύρωση γίνεται μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail), η τηλεφωνικά. .
 

Διαθεσιμότητα προϊόντων
Η εταιρία επιφυλάσσεται να ενημερώνει τους πελάτες σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους και για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον πελάτη, μπορεί να ανακληθεί η παραγγελία η οποία γίνεται αζημίως . Εάν υπάρχουν και άλλα προϊόντα στην παραγγελία μπορούν να εκτελεστούν με την σύμφωνη γνώμη και του πελάτη
 

Παραλαβή παραγγελίας
Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου.
 

Τρόποι πληρωμής
Οι αποδεκτοί όροι πληρωμής είναι:

i) πιστωτική κάρτα,

ii) αντικαταβολή (στο κατάστημα),

iii) κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό  


Α) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  ΑΡΙΘ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  488 470 52973  

IBAN GR4601104880000048847052973

Β) EUROBANK  ΑΡΙΘ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  0026 0117 11 0200641031  

IBAN GR7702601170000110200641031

Γ) ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡΙΘ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 5153-037955-387

IBAN GR25 0172 1530 0051 5303 7955 387

Δ) ALPHA ΒΑΝΚ 

IBAN GR5101402330233002002000693


Τρόπος παράδοσης παραγγελίας
Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατά την παραγγελία του, με μέσα της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, κατόπιν επικοινωνίας με αυτόν.
Τα έξοδα αποστολής διαφέρουν ανάλογα με το συνολικό βάρος της παραγγελίας και η παράδοση γινεται στο πεζοδρομιο της κατοικίας (το ελάχιστο κόστος μεταφορικών είναι 3,69€) .

Οι παραδόσεις των ειδών γίνεται, i)με ιδιόκτητα αυτοκίνητα, ii) με μεταφορική εταιρεία, iii) με εταιρείες ταχυμεταφορών

Προϊόντα μεγάλου όγκου (πχ ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες,, κλιματιστικά, τηλεοράσεις 42" και άνω κλπ) δεν αποστέλλονται με εταιρίες ταχυμεταφορών αλλά με μεταφορική εταιρία. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις ο πελάτης οφείλει να καταβάλει το αντίτιμο των εξόδων αποστολής (μεταφορικά και αντικαταβολής) σε λογαριασμό της εταιρίας.

Υποχρέωση του πελάτη κατά την παραλαβή του προϊόντος είναι να το ελέγξει επιμελώς για πιθανά χτυπήματα .

Όλες οι χρεώσεις αφορούν παράδοση στον πελάτη χωρίς κόστος ορόφων πολυκατοικίας. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί παράδοση κατ’ οίκον, οι χρεώσεις διαμορφώνονται κατόπιν συνεννόησης με την μεταφορική εταιρεία και διαφοροποιούνται αναλόγως ορόφου και δυσκολίας παράδοσης.

Επίσης, στην περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών οι χρεώσεις διαμορφώνονται ύστερα από επικοινωνία με το κατάστημα

Oι αναγραφόμενες στο ηλεκτρονικό κατάστημα τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, ενώ δεν συμπεριλαμβάνουν έξοδα αποστολής.


Πολιτική και Διαδικασία Επιστροφών

Όλα μας τα είδη παρέχουν εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα και καλύπτονται πλήρως από τους όρους της εγγύησης του κατασκευαστή οι οποίοι αναγράφονται σε κάθε συσκευασία.

Επιστροφές ειδών γίνονται σε 2 περιπτώσεις:

Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, επικοινωνεί ο ίδιος ο πελάτης με την αντιπροσωπεία (Φυσικά και είμαστε στην διάθεση του οποιοδήποτε ώστε να δώσουμε τα ακριβής στοιχέια κάθε εταιρίας) και ζητάει να γίνει τεχνικός έλεγχος από κάποιο τμήμα Service. Αφού γίνει ο έλεγχος και βγει το πόρισμα, είτε τους δίδεται ένα χαρτί αντικατάστασης το οποίο και μας το φέρνει ή θα συμφωνήσει ο πελάτης με την αντιπροσωπεία να μας το στείλουν απευθείας από τα κεντρίκά

Σε περίπτωση που δεν το θέλει ο πελάτης πια, αν το προιόν αγοράστηκε εντός περιόδου 14 ημέρών, θα χρειαστούμε το προιόν & η συσκευασία του, να είναι σε άριστη κατάσταση και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Επιπλέον θα χρειαστούμε την απόδειξη που παρέλαβε από εμάς 

Σε αυτές τις περιπτώσεις και αν ισχύουν τα παραπάνω, κάνουμε κανονικά την επιστροφή και αποστολή νέου προιόντος.
Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.


Σχετικά με την ιστοσελίδα μας

1.To σύνολο του περιεχομένου (προγράμματα,πληροφορίες,δεδομένα)και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου e-katsanas.gr που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο δίκτυο από την ΚΑΤΣΑΝΑΣ Α.Ε. ανήκουν αποκλειστικά στην εταιρεία        ΚΑΤΣΑΝΑΣ Α.Ε. και διατίθενται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση
   

2.Η ΚΑΤΣΑΝΑΣ Α.Ε. δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από χρήση του κόμβου.
 

3.Η ΚΑΤΣΑΝΑΣ Α.Ε. παρέχει δεσμούς (hyperlinks) προς δικτυακούς τόπους των οποίων δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για την ποιότητα, καταλληλότητα, λειτουργικότητα ή νομιμότητα τέτοιων δικτυακών τόπων. Είναι αμοιβαίως αποδεκτό ότι οι χρήστες παραιτούνται οποιωνδήποτε νομικών διεκδικήσεων κατά της ΚΑΤΣΑΝΑΣ Α.Ε.σε σχέση με αυτούς τους δικτυακούς τόπους.
 

4.Η ιστοσελίδα  έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από την ΚΑΤΣΑΝΑΣ Α.Ε.  και η Ελληνική Νομοθεσία θα καθοδηγεί την χρήση της ιστοσελίδας και την ερμηνεία του. Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής.
 

5.Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες της ΚΑΤΣΑΝΑΣ Α.Ε.  είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, διεύθυνση, επάγγελμα κ.λ.π.) προκειμένου να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για τις υπηρεσίες μας. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα που δηλώσατε με την συγκατάθεση σας στην ΚΑΤΣΑΝΑΣ Α.Ε.  τηρούνται σε αρχείο και επεξεργάζονται με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και εμπιστευτικότητα και σύμφωνα με το Ν. 2472/1997 και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτή και τις συνδεδεμένες ή συνεργαζόμενες με αυτή επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης ή για στατιστικούς λόγους.

Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με την ΚΑΤΣΑΝΑΣ Α.Ε. η οποία έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας και στους ανωτέρους όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.