τηλεφωνικές παραγγελίες 22210 29447

LG XBOOM ON7

  • Κωδικός Προϊόντος: 91312001045
  • Bluetooth Ναι
    Λοιπές λειτουργίες Super Bass Boost, Multi-Color Lighting, Party Strobe, DJ App & DJ Pad, Karaoke Star & Vocal Sound Control
    Σύνδεση Ασύρματα - Ενσύρματα
Διαθεσιμότητα:
Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
  • 329,00€


Περιγραφή προϊόντος LG ON7 XBOOM Party DJ One Body Speaker

Με το ηχοσύστημα XBOOM ON7 One Body Party DJ από την LG, θα λατρέψεις τα πάρτι αλλά και τον καθαρό δυνατό ήχο. Χάρη στις ευέλικτες λειτουργίες του, και τον συναρπαστικό φωτισμό που πάλλεται με την μουσική αλλάζοντας χρώματα, το ON7 θα γίνει η «ψυχή» του πάρτι. Ρύθμισε την ένταση της μουσικής και του μικροφώνου χωριστά, μείωσε τα φωνητικά του κομματιού με την Ακύρωση φωνής και προσάρμοσε τη μουσική στη φωνή σου με την Αλλαγή τόνων. Το LG XBOOM ON7 δημιουργεί επιπλέον ροή αέρα πίσω από τη μονάδα του ηχείου, αποδίδοντας δυνατά μπάσα που ζωντανεύουν κάθε πάρτυ. Σύνδεσε έως και τρία smartphone και κράτησέ τα ψηλά, καθώς το πίσω φως αναβοσβήνει σε συγχρονισμό με τη μουσική. Επιπλέον διαθέτει λειτουργία Wireless Party Link, χάρη στην οποία μπορείς να συνδέσεις δύο LG XBOOM ON7 και διπλασιάσεις την απόδοση του ήχου.

Παίξε ηχητικά εφέ απευθείας από το DJ App σε οποιαδήποτε συσκευή Android ή iOS ή χειρίστου το DJ Pad στο ηχείο. Τέλος το XBOOM ON7 δαιθέτει λειτουργία TV Sound Sync, με την οποία μπορείς να συνδέσεις το ON7 στην LG τηλεόρασή σου μέσω Bluetooth® και να βιώσεις έναν ακόμα πιο καθηλωτικό ήχο που γεμίζει τον χώρο.

All-in-One Ολοκληρωμένο ηχείο για δυνατό ήχο στα πάρτυ

Η σούπερ ενίσχυση μπάσων και άλλα απολαυστικά χαρακτηριστικά αποδίδουν δυνατούς ρυθμούς που "ανεβάζουν" την ατμόσφαιρα του πάρτυ. Το LG XBOOM ON5 διαθέτει Super Bass Boost, το οποίο δημιουργεί επιπλέον ροή αέρα πίσω από τη μονάδα του ηχείου, αποδίδοντας δυνατά μπάσα που ζωντανεύουν κάθε πάρτυ.

Συγχρόνισε το smartphone σου με τον ρυθμό

Κάνε το πάρτυ ακόμα πιο διασκεδαστικό. Σύνδεσε έως και τρία smartphone και κράτησέ τα ψηλά, καθώς το πίσω φως αναβοσβήνει σε συγχρονισμό με τη μουσική. Ενώ παράλληλα μπορείς να παίξεις ηχητικά εφέ απευθείας από το DJ App σε οποιαδήποτε συσκευή Android ή iOS ή μπορείς να χειριστείς το DJ Pad στο ηχείο.

Multi Color Lighting

Φώτισε την πίστα με το ηχοσύστημα XBOOM ON7 One Body Party DJ. Τα έγχρωμα φώτα LED του ηχοσυστήματος ποικίλουν και αλλάζουν ανάλογα με τον ρυθμό, κάνοντας τα πάρτυ σου ακόμα πιο συναρπαστικά.

Τραγουδήστε δυνατά και καθαρά

Γίνε αστέρι του Καραόκε με το ηχοσύστημα XBOOM ON7 One Body Party DJ. Ρύθμισε την ένταση της μουσικής και του μικροφώνου χωριστά, μείωσε τα φωνητικά του κομματιού με την Ακύρωση φωνής και προσάρμοσε τη μουσική στη φωνή σου με την Αλλαγή τόνων. Και όταν είναι όλα έτοιμα, τραγούδησε με την ψυχή σου.

Πολλαπλό Bluetooth & XBOOM App

Μπορείς να μοιραστείς τις λίστες αναπαραγωγής σε μία εφαρμογή. Πραγματοποίησε σύζευξη τριών συσκευών ταυτόχρονα μέσω του XBOOM App. Χρησιμοποίησε οποιαδήποτε από τις συνδεδεμένες συσκευές για τον απρόσκοπτο χειρισμό μιας λίστας αναπαραγωγής, χωρίς διακοπή της μουσικής. Απόκτησέ την στο Google Play Store ή στο Apple App Store. Τέλος μπορείς με τη λειτουργία TV Sound Sync να συνδέσεις το ON5 στην LG τηλεόρασή σου μέσω Bluetooth® και βίωσε έναν ακόμα πιο καθηλωτικό ήχο που γεμίζει τον χώρο.

Διπλή διασκέδαση

Το XBOOM ON7 One Body Party DJ διαθέτει λειτουργία Wireless Party Link. Έτσι μπορείς να συνδέσεις ασύρματα δύο LG XBOOM ON7 και διπλασιάσεις την απόδοση του ήχου. Περισσότερος ήχος σημαίνει ένα πράγμα μόνο: καλύτερα πάρτυ και περισσότερη διασκέδαση.
Κύρια χαρακτηριστικά
Bluetooth Ναι
Λοιπές λειτουργίες Super Bass Boost, Multi-Color Lighting, Party Strobe, DJ App & DJ Pad, Karaoke Star & Vocal Sound Control
Συνδέσεις
Αριθμός USB 2.0 2
Λοιπά χαρακτηριστικά
Χρώμα Μαύρο
Γενικά χαρακτηριστικά
Σύνδεση Ασύρματα - Ενσύρματα
Κατανάλωση Ενέργειας σε Αναμονή (Watt) 0.5
Περιεχόμενα Συσκευασίας Οδηγίες χρήσης, καλώδιο ρεύματος
Εγγύηση κατασκευαστή 2
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή https://www.lg.com/gr